We are currently looking for a CFO and a group leader for marketing.

Do you want to take part in something great? Vortex NTNU is a breeding ground for great minds and people with excellent ideas. As a part of the board, or a group leader you will be able to make crucial decisions and get rewarding experience. We do not require any former experience, you will get training. It is okay not to be an expert, none of us really are.

The positions we are seeking applicants for are:

 

How to apply

Applying by filling out this form here!

You don't need any past experience, and you don't need to be an expert.

We are excited to hear from you!

 
Deputy Leader - CFO 

Som nestleder har du en viktig rolle i organisasjonen, og er med på alle de store avgjørelsene. I denne rollen lærer man blant annet budsjettering og regnskap, møteledelse, organisasjonsutvikling og prosjektplanlegging. Nestleder har hovedansvar for økonomi og er medlem av styret, noe som innebærer administrativt arbeid på tvers av grupper i organisasjonen. Dette arbeidet kan være alt fra HR, rekruttering, planlegging av sosiale events og innkjøp. Nestleder har svært varierte oppgaver og er selv med på å bestemme dem. På økonomisiden driver nestleder med budsjettering, inn- og utbetalinger og regnskapsføring.  
 

Denne stillingen er for deg som strukturert og liker å ha oversikt og mye ansvar. Gjennom denne rollen har man mye handlingskraft og potenisalet til å gjøre en forskjell i organisasjonen.  Samtidig får man en god mulighet til å få prøvd seg som leder.  

 
Group Leader -
Marketing

Som markedsleder har jeg hatt som ansvar å først sette sammen og deretter lede en fantastisk gjeng dette året. Gruppa har i år utarbeidet sponsoravtaler, laget en ny nettside, bestilt nytt merch, laget innhold til SoMe og laget både videoer og plakater. Vi har også satt i gang et initiativ der marked og de tekniske gruppene jobber tettere sammen for å lage deep-dives i enkeltemner, som kommer til å resultere i en teknisk blogg på nettside våres i løpet av semesteret.
Samtidig så sitter jeg som markedsleder også i styret, og kan påvirke retningen til Vortex derifra. Vi har doblet i antall fra fjoråret og hele organisasjonen gjennomgår stor endring på kort tid, det å kunne være med på hele denne prosessen er utrolig spennende!
Vervet har gitt satt meg i en posisjon der folk stoler på deg og har forventninger, samtidig gir det muligheten til å starte egne initiativer og selv kunne spille en stor rolle i hvordan hele organisasjonen funker og hva som gjør oss til Vortex.

Our Sponsors

Social Media

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Linkedin - Hvit Circle

Contact Us

Address:

O. S. Bragstads Plass 2D, 7034 Gløshaugen

 

Email:
post@vortexntnu.no

VortexLogo_Med_hvit_tekst.png